Счетоводни шеги по Коледа

От гледна точка на счетоводителя Дядо Коледа би изглеждал като един производител на играчки и работодател на много малки джуджета. Даже не ми е ясно как ще се случат при него нещата, тъй като дарява продукцията си, но пък все пак има разходи за заплати и суровини. Цялата история е много объркана, да не съм му аз счетоводител ;). На изображението на неговия мил помощник в счетоводните дела за пореден път явно му се случва Санта да пропусне срока за подаване на данъчна декларация.

И като сме започнали на коледна тематика нека да продължим с нея. Някъде бях чела, че покрай това време на годината се харчи най-много в глобален мащаб. Моят съвет е да инвестирате в български стоки, за да подпомогнем собствената си икономика.

За самия празник и последващата го Нова година искам да ви пожелая да ги прекарате по най-приятния начин за вас – с близки, с приятели, с любимия човек, някъде из страната или пък у дома. Създайте си спомени, които да помните години наред и не забравяйте да ги запечатате на снимка. Зарадвайте децата си с подаръка, който искат, защото те ще запомнят едното нещо, което много са искали, а така и не са получили. Аз още си чакам конструктора за момичета, с който да построя къщичка. Може би някой ден сама ще си го подаря 🙂

Google+ Comments