Проблемите на длъжниците и решенията от ЕОС Матрикс

Проблемите на длъжниците и решенията от ЕОС Матрикс

По една или друга причина много хора изпадат в състояние, в което не могат да плащат редовно сметките си или да обслужват кредитите си. Обстоятелствата са различни при всички, но резултатът е един и същ – задълженията се натрупват, а на всичкото отгоре започват да текат и лихви. Това е проблем не само на тези, които не са в състояние в момента да си покриват задълженията, но и на фирмите, на които дължат пари. Ето защо, едни от най-големите банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни и ютилити компании, както и множество фирми от различни бизнес сфери използват услугите на ЕОС Матрикс.

ЕОС Матрикс е най-голямата финансова агенция в България, която се занимава със събиране и изкупуване на вземания. И противно на всеобщото мнение за колекторските фирми, подхожда с разбиране към финансовите проблеми на длъжниците, като търси компетентни и гъвкави решения, така че дължимата сума да бъде изплатена.

Правя това уточнение, тъй като мнението за подобен тип фирми в България е, меко казано, лошо. Най-често те биват сравнявани с рекетьорски, мутренски организации, които по всякакъв начин се опитват да съберат вземанията си. Политиката на ЕОС Матрикс е изградена на базата на уважителното отношение към всеки един човек, независимо че той е длъжник. За компанията е важно да запази добрите взаимоотношения между клиентите и фирмата, чийто представител е тя. Това се постига, благодарение на  прилагането на утвърдени международни стандарти и практики. Компанията обучава своите служители, отговарящи за събирането и  управлението на вземанията, да прилагат международното ноу-хау,  до което имат достъп, в резултат на над 30-годишния опит в събирането и изкупуването на вземания на международната финансова EOS Group, в която членува от 2005-а година.

Разширявайки екипа си от професионалисти, ЕОС Матрикс назначава служители по събиране и управление на вземания в кол център, и младши юрисконсулти за правния си отдел. Работата в компанията предоставя възможност за придобиване на практически опит в международна компания с дългогодишни традиции в областта.

Google+ Comments