Подкаст съвети за данъчни облекчения

Като физически или юридически лица ние имаме отговорност към държавата, в която сме – това е плащането на данъци. Те са на база печалба и често не ни се иска да ги внасяме. Затова ако има вратичка да не го правим по легален начин, защо пък не. Днес в блога ви споделям точна такава информация.

Най-ползваното данъчно облекчение през годините, а и сега, е за еднолични търговци с деца до 18 години. То позволява, ако имате едно, две или три деца, да се освободите от данъците годишно съответно с 200, 400 или 600 лева. Така че ако сте нов родител или пък сега научавате, то веднага се консултирайте със счетоводителя на фирмата.

Ако обаче си мислите, че това са много малко пари, то ще ви споделя, че е приета нова норма, в която се увеличава сумата – с до 13 500 лева за три деца. Заслужава си вече да обърнете внимание, нали?

Но това е само една от възможностите за легалните данъчни облекчения. Кои са другите опции – подготвих ви откъс от полезен подкаст. Може да го чуете в удобно за вас време и се надявам да спестите малко пари.

https://icast.bg/podcast/kak-da-spestim-legalno-danaci-money-bg-lichni-finansi-e02/embed/

Google+ Comments