Подарък: Лили Иванова в Grand Hotel Bansko

IMG_7001 (Copy)Лили Иванова е музикален идол на повече от едно поколение, и аз самата определено не съм изключение от това – израстнала съм с нейните песни и те са свързани с голяма част от младежките ми спомени.  Често ходя на нейни концерти и се радвам, че е един от малкото изпълнители, които останаха активни дълго, след като трябваше да се пенсионират, без значение колко се шегуват с нея хора, които не могат да й стъпят на малкия пръст. Мисля, че съм била на поне 15 нейни концерта през живота си, но едва ли някога ще ми писне – всеки път я слушам с огромно удоволствие! Нейната музика и изпълнения просто са непреходни 🙂

Наскоро отново имах възможността да присъствам на неин концерт, този път в доста по-тесен кръг от хора, в залата на луксозния Гранд Хотел Банско, чиито собственици Андон Атанасов и Паскал Дойчев са решили да превърнат в място за разнообразни събития от най-висок клас.

Това беше моят коледен подарък, който съпругът и сина ми тайно са ми подготвили – бяха ми казали да си освободя 28-ми и 29 декември, но не знаех къде ще ме заведат. Е, на едно чудно място, където се почувствах наистина щастлива – и съпруга, и майка. Лили, както винаги, беше неотразима, а аз бях по-близо до примата на българската поп музика от всякога 🙂 Залата беше пълна, но все пак просторна. Бяхме настанени на „ВИП“ маса и пиехме вино, танцувахме и пяхме с  Лили, която за пореден път демонстрираше перфекционизма и професионализма си, макар и този път пред доста по-малка публика.

Това беше най-прекрасната изненада, която някой някога ми е правил 🙂

Google+ Comments