Любимият месец ЮЛИ

summer_vacations_activities_for_kidsНа 1-ви юли в офиса всички са развълнувани. Месецът просто крещи, че е вече лято и ако все пак времето благоволи да ни подари малко по-топли и повече слънчеви дни през седмица, много от нас биха изкарали страхотно почивката си.

Обикновено юли и август са двата месеца, когато работата намалява и слава Богу, защото така или иначе сезонът просто не предразполага към активно вършене на дневните задължения. Забелязвам, че колежките са доста разконцентрирани. Доста по-често от обикновено се залисваме в приказки и удължаваме с до 15-тина минути обедната си почивка. Да не говорим, че редовно започваме да идваме на работа малко по-късно от началото на работния ден. Темите ни са все море, море, море и малко планина. Кои за колко време къде ще ходи и с кого, кой деца на каква почивка ще бъдат и така…

Не бих заменила за нищо лятната атмосфера в кантората. Всички се оживяваме и е доста по-забавно. Хората са в очакване да излязат в отпуска и хубавите моменти, които им предстоят, им повдигат настроението. Свежо е, усмихнато и колегиалните ни отношения са толкова топли. А работата се върши буквално за минути, или поне така ни се струва.

Google+ Comments