Когато разходите са повече от приходите – онлайн кредити от CrediNet

Имало е много ситуации, в които определено са ни необходими много повече пари, отколкото всъщност получаваме като месечен доход. За такива ситуации са измислени и кредитите, а в днешно време има редица небанкови финансови институции, които изпълняват част от функциите на банките и отпускат бързи потребителски кредити. С навлизането на новите технологии и изнасянето на редица услуги в онлайн пространството, онлайн кредитите започнаха да придобиват все по-голяма популярност, заради своята улеснена процедура и спестяването на много време. Подобен тип продукт е CrediNet.

CrediNet е изцяло онлайн бърз кредит, по който отпускат суми от 200 до 3000 лева. Кандидатстването за него се извършва благодарение на онлайн форма от всяка точка на България, а единственото, което се изисква, са Интернет връзка и устройство. За да бъдете одобрени за кредит, не са необходими поръчители или обезпечаване, а усвояването на парите се случва по посочена банкова сметка, в един от 70-те офиси на MicroCredit или на обектите на EasyPay.

Трябва да се отбележи, че CrediNet е продукт на Микро Кредит АД и е изцяло онлайн кредит. Микро Кредит АД е небанкова финансова институция с дългогодишен опит в потребителското кредитиране и притежава удостоверение от БНБ за упражняване на дейността си, както и удостоверение за администратор на лични данни. Всяка небанкова финансова институция трябва да легализирала дейността си по този начин. БНБ от своя страна, поддържа публичен регистър на всички дружества, имащи право да извършват тази дейност.

Потребителите, които решават да вземат пари назаем от CrediNet, имат възможност да се възползват от безлихвен кредит със срок от 30 дни, при заплащане на административна такса. Във всички останали случаи връщането на заетата сума се осъществява на равни вноски за срок от 3 до 12 месеца, като отново потребителят може сам да избира дали да превежда парите по банков път, да посещава офис на MicroCredit или обект на EasyPay.

Когато парите не стигат, а се налага да се покрият възникнали разходи, онлайн бърз кредит от CrediNet е най-удобното решение, защото спестява време в бюрократично чакане на опашки и обработване на документи. Нямате никакъв досег до кредитен консултант, освен ако не пожелаете такъв и разполагате с необходимата сума пари възможно най-бързо, след като сте кандидатствали.

Google+ Comments