Кандидатстването за бързи кредити онлайн отнема 30 сек.

Някога чудили ли сте се как се кандидатства за бързи кредити онлайн?
Намерих в интернет данни, според които всеки трети българин е прибягвал до услугите на фирми за бързи кредити, като www.microcredit.bg . В някои пише дори, че е всеки втори у нас. Може би именно това е една от причините да има и толкова много компании, които се занимават с подобна дейност.
Стана ми любопитно, признавам си. На мен не ми се е налагало да прибягвам до този вид услуги, но имам приятел, който миналата година изтегли бързи кредити два пъти. Попитах го как и ето какво ми сподели.
Той се ориентирал към услугите на MicroCredit. Харесали му данните на сайта им – 1000 кредитни консултанта, 70 локални офиса, над 200 000 обслужени клиента. Кой не би останал впечатлен от подобна статистика? Аз също погледнах сайта им и се убедих – черно на бяло си го пише. А кандидатстването за кредити онлайн става, като избереш услуга между CrediHome, CrediGo или CrediTrade и кликнеш на „Заяви сега“. Попълваш пет задължителни полета, избираш си сумата и изпращаш. Това отнема точно 30 сек. И макар да е първата стъпка, след нея има още няколко. Приятелят ми ми обясни, че после с теб се свързва кредитен консултант, с който уточнявате подробностите по бързите кредити и накрая подписвате договор. В последствие може на същия конселтант да си плащаш вноските, но може и по банков път да ги превеждаш.
Системата на бързите кредити онлайн ми звучи значително по-опростена в зависимост от процеса по кандидатстване и отпускане на банкови заеми. Там се едни изисквания, въпроси, галимации. Когато мога, ги избягвам. Дори счетоводителите бягат от документацията, когато имат възможност да го направят. А така като гледам, бързите кредити на MicroCredit се извършват с много малко документация.
И накрая нещо интересно и полезно за собствениците на малък и среден бизнес, както и за техните счетоводители. Ако търсите най-добрия сред бързите кредити за вашия бизнес, препоръчвам ви CrediTrade, защо лихвата по него се признава за разход на фирмата. А всички в бранша знаем колко е важно да се осчетоводява всеки един възможен разход. Нали така?

Google+ Comments