Да разкрасим гаража?

garraЗдравейте, красиви интернет сърфистки! Как сте, хубавеете ли? 🙂 Не се и съмнявам. Но нека да помислим как да разкрасим и гаража: да го направим наистина „дом“ на колата, а не просто допълнителното пространство за склад и скупчване на рядко използваемите вещи (предимно обувки).
Кое е първото нещо, което забелязваме в един гараж? Гаражните врати, разбира се: те са видимата фасада за „публиката“. От личен (женски) опит мога да споделя, че залагайки на секционни врати, няма да сбъркате. Моите са на Secdoor, като допълнително ме улеснява системата за дистанционно управление. Така де, говорим за разумна цена, а не трябва да ставате, да отключвате, после пак да сядате зад волана и цялата тази гимнастика, за да паркирате.
После внимавайте каква мазилка избирате за вашето гаражно помещение, защото повече от ясно е, че ще се цапа. Пак според моите патила ще посъветвам да дадете малко повече пари за латекс, който позволява миене, защото в противен случай и след време просто ще се наложи да пребоядисате.
И накрая – да не забравяме вниманието към детайла. Бъдете креативни и изобретателни, за да тръгвате всеки ден на работа с усмивка и приповдигнато настроение. Аз например си купих от Ebay страшно изгодни фигури на цветя и пеперуди, които налепих по стените. Не мога да ви опиша как засия гаражът с тези достъпни екстри, а и децата много им се радват.
Надявам се да съм била полезна, а ако не – очаквам вашите допълнения, препоръки и критики! Ако да – пак! 🙂

Google+ Comments