бъдещето на бизнеса е онлайн дете стои пред компютър

Изработка на уеб сайт с ваучер?

След като пандемията поотмина остана за нас да се преборим с последствията. Колкото и да не ми се иска да го призная, последствия има и те са предимно за малкия и средния бизнес. Не знам дали сте чули, но държавата раздава ваучери срещу които дигиталния агенции могат да ви изработят уеб сайт или да се погрижат за онлайн присъствието ви. Идеята им е, да подкрепят всички сектори, които се нуждаят от дигитализация под някаква форма, в Blitz.bg са я описали подробно. За целта са одобрени агенции и компании, които да предоставят услугите.

Аз определено съм на мнение, че много фирми биха се възползвали от подобна ваучерна схема. Все пак, когато ти затворят физическия магазин, заради налагането на мерки срещу вируса, е най-добре, да можеш да продаваш и онлайн. В противен случай, си изправен пред проблем без решение. Предполагам, че това е била и основната идея на държавата – да подпомогне там където има най-много нужда.

Дигиталните услуги, които могат да се извършват са много разнообразни – от изработването на фирмен магазин до различни софтуерни решения за проследяване и оптимизиране на различните видове процеси в дадена компания. Освен това, ваучерите могат да се използват и за изработка на сайт за електронна търговия, кибер сигурност, електронна търговия, блокчейн и VR технология. Сигурно забелязвате колко широк спектър от информационни услуги са изброили, според мен това е така, за да осигурят на повече различни бизнеси, точно това, което им е нужно. Тоест, ако се нуждаете от уеб сайт за електронна търговия, да си набавите такъв, а не просто фирмен сайт. Безспорно наличието на онлайн присъствие допринася за развиването на дадена фирма или бранд, така че тази ваучерна схема е добре обмислена и се надявам да бъде полезна.

Google+ Comments